TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nagy léptékű beruházásra készül az RE Project Development Kft. A társaság a közelmúltban 15 millió euróért vásárolt meg egy közel 23 ezer négyzetméteres telket az Arena Plaza közelében, a Kerepesi út és a Stróbl Alajos utca között, írja a Világgazdaság.

A többfázisú beruházás során nettó 90 ezer négyzetméteres, 5-6 emeletes épületkomplexum megvalósítása a terv.

A cég ügyvezető igazgatója, Rudolf Riedl úgy tartja: a Baross tér és a Hungária út közti szakasz további jelentős fejlődés előtt áll. Ezért a Kerepesi úti fronton előbb egy irodaház és az ahhoz csatlakozó étterem, bankfiók és üzletek készülnek el.

A későbbiekben felépülhet egy háromcsillagos szálloda, valamint a telek hátsó, a Stróbl Alajos utcára néző részén egy lakóház is. Az építkezés várhatóan 2011-re fejeződik be, az idei év elmegy a kiviteli tervek készítésére és az engedélyek beszerzésére, számol be a Világgazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.