2018. február 5. 08:55

Vasárnap éjszaka játszották az amerikai futball bajnokság, az NFL döntőjét. A legnézettebb tévéműsornak számító közvetítés egyszer csak megszakadt.

Az idei nézőszámról még nem jelentek meg adatok, de az utóbbi években számos tévés rekordot döntött meg a hagyományosan február első vasárnapján megrendezésre kerülő Super Bowl. A kiemelkedő nézői érdeklődés miatt a hirdetőknek is nagyon mélyen a zsebükbe kell nyúlni, ha meg akarnak jelenni a képernyőkön. Idén egy 30 másodperces reklámszpot ára 5 millió dollár felett volt.

Már csak ezért is keltett megdöbbenést, hogy a Philadelphi Eagles és a New England Patriots közötti találkozót közvetítő NBC adása 26 másodpercig állt, és csak az elsötétített képernyő jelent meg. A médiavállalat technikai hibára hivatkozott, és azt mondták emiatt egyetlen megrendelt reklámszpot sem maradt ki, így nem is érte őket anyagi kár.

Természetesen a bakira számos vicces magyarázat és mém is született. Voltak, aki arra emlékeztettek, hogy a csatorna az 5 évvel korábbi, ennél sokkal kínosabb esetre emlékezett, amikor áramszünet miatt 34 percet csúszott a meccs. Mások szerint viszont az egész a szünetben fellépő Justin Timberlake miatt volt, aki a 2004-ben rendezett Super Bowlon szintén fellépett és Janet Jacksonnal énekelt. A minikoncert végén pedig – előre koreografált elemként - letépte az énekesnő mellet felett a ruhájának egy részét, akinek így kivillant az azt rejtő testrésze. Az ügy akkor a vártnál sokkal nagyobb hullámokat kavart, és kvázi kettétörte Jackson karrierjét. A tréfás netezők szerint az énekesnő most visszatért, ám a 2004-es döntő után bevezetett néhány másodperces késleltetett közvetítés miatt "lekeverték", és ezét sötétűltek el a képernyők.
 
 
mfor.hu 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.