<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A jövő irodáit 2018-ban üzemelhetik be.

Lenyűgöző, új munkaállomásaival haknizik az Instagramon az Amazon, szúrta ki a Mashable. Az online áruház egy héttel ezelőtt indított külön tárhelyet futurisztikus gömbjeinek, érdemes megnézni őket, mert ilyet máshol tényleg nem látni:

Az egyszerűen csak Gömböknek nevezett szerkezeteket az Amazon Seattle-i központja közelében építik 2014 óta, átadni valószínűleg 2018-ban fogják őket. Olyan nyílt terek lesznek, ahol az Amazon alkalmazottai dolgozhatnak, de természetesen sokkal többek lesznek egyszerű irodáknál.

Az ígéretek szerint a gömbökbe 3000 növényt telepítenek 30 országból. A benti hőmérséklet állandó 22 Celsius fok lesz, a levegő páratartalmát 60 százalékra lövik be. A gömbökben lesznek az amerikai gyerekek kedvenc fa teteji kuckói által ihletett tárgyalószobák, lesznek négy emelet magas élő, tehát növényekkel telezsúfolt falak, emellett fákkal és vízesésekkel turbózzák tovább a munkatereket. A legnagyobb több mint 27 méter magas és 40 méter átmérőjű lesz.

A tervek fantasztikusak, viszont itt már az a kérdés, nem esnek-e át a ló túlsó oldalára, hiszen egy ilyen munkakörnyezet már olyan inspiráló lenne, hogy az ember inkább nem is dolgozna, hanem piknikezne benne.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.