1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Három olyan civil szervezet van, mely két közszolgálati médium kuratóriumába is delegálhat tagot - derült ki ma délelőtt, amikor a Magyar Rádió, a Magyar Televízió és a Duna Televízió kuratóriumának összetételét kisorsolták.

A Magyar Katolikus Egyház mindkét köztévé kuratóriumába delegálhat tagot, erről még korábban egyeztek meg a történelmi egyházak. A Magyarországi Románok Országos Önkormányzata a Magyar Rádió és a Duna Televízió kuratóriumában fogja képviseltetni magát, a Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége pedig a közrádióba és az MTV-be is delegálhat.

Érdekesség, hogy például a sokat támadott Hit Gyülekezete tagot delegálhat a Duna Televízió kuratóriumába. A jeleölő szervezetek kiválasztása most teljes nyugalomban zajlott, néhány éve a hasonló alkalmakkor az elégedetlen szervezetek demonstráltak a helyszínen.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!