TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Samsung Electronics igazgatótanácsa jóváhagyta a nyomtató üzletág HP Inc. számára történő eladását.

Piaci információk szerint a HP egymilliárd dollárért veszi meg a Samsung nyomtató üzletágát. A két társaság már megállapodott az üzletről. A döntés hátterében a koreai cég szerint az áll, hogy a fontos üzleti területekre kívánnak fókuszálni.

A Samsung a nyomtató üzletág teljes globális üzemeltetése mellett eszközöket és szabadalmakat is elad. Ez a HP számára azért fontos, mert az asztali nyomtatóknál ugyan piacvezető, de a növekedéssel kecsegtető nagygépek piacán kisebb a részesedése. A felvásárlással így a HP technológiát is vásárol a Samsungtól, a lézernyomtatókhoz szükséges főalkatrészt is le tudják majd gyártani saját maguk.

Ezek a legmenőbb testen hordható elektronikus eszközök


A megállapodás szerint a Samsung a HP nyomtatóit a koreai piacon továbbra is Samsung márkanév alatt fogja árulni. A tranzakció a vonatkozó szabályozási engedélyek függvényében várhatóan egy éven belül lezajlik. A 6000 alkalmazottal rendelkező nyomtató üzletág, a kínai székhelyű gyártás, valamint a több mint 50 globális értékesítési iroda 2015-ben 2 milliárd koreai wonos bevételt hozott.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.