1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A 2008-as pekingi olimpia után kiszáll az ötkarikás játékok szponzorálásából az Eastman Kodak Co., jelentette be a vállalat.

A Kodak mintegy húsz éven keresztül az olimpiai játékok egyik legnagyobb főszponzora volt, melynek keretében többek közt a Kodak Image Centerben szerkeszthették meg a képeiket az eseményről tudósító riporterek, jelenti a Reuters hírügynökség.

A vállalat szóvivője nem kívánta elárulni, milyen összeggel lettek az olimpia főszponzorai. A korábbi években a nagyobb szponzorok becslések szerint közel 55 millió dollárt költöttek arra, hogy kapcsolatba kerüljenek a világ első számú sporteseményével.

A szóvivő szerint a döntés hátterében nem a pénzügyek, hanem a közvetlenebb marketingüzenetek játszottak szerepet. A kínai állami média becslése szerint azonban a 2008-as versenyt várhatóan négymilliárd néző fogja nyomon követni, ami egymilliárddal több, mint 2004-ben.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!