1p

Az itbusiness című infokommunikációs hetilap 2008 januárjától új kiadó gondozásában jelenik meg. A hazai piacon közel öt éve jelenlevő kiadvány alapítói és kiadói jogait a Vogel Burda Communications Kft.-tõl az IT-Business Publishing Kft. vásárolta meg.

A továbbiakban a lap vezető munkatársainak tulajdonában álló, újonnan létrejött kiadó jogosult a magazin teljes portfóliójának kiadására. Vagyis a nyomtatott magazinok, könyvek, azok online változatai mellett valamennyi hírlevelet és évkönyvet is publikálja.

A szerződés értelmében az IT-Business Publishing Kft. jogosult az újság által alapított díjak további adományozására, valamint a magazinhoz kötődő rendezvények szervezésére, áll a társaság közleményében.

Sziebig Andrea, a magazin alapító-főszerkesztője - egyben az IT-Business Publishing Kft. ügyvezetője - kifejtette: öt éve van jelen a hazai it-médiapiacon a hetilap, és ez a brand igen jó reputációnak örvend.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!