2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Szeptembertől Koltai Péter irányítása alá tartozik a TV2 terjesztési, üzletfejlesztési, valamint digitális média csoportja. A tizenkét éves iparági tapasztalattal rendelkező menedzser előzőleg az HBO Europe Vice President of Business Development pozícióját töltötte be - közölte a TV2.

A TV2-nél Koltai Peter feladata lesz a TV2-csoport digitális stratégiájának kialakítása és monetizálása, kihasználva az üzletfejlesztés, a terjesztés és a digitális média kínálta összes szinergia lehetőséget.

A tavaly év végén összevont Kereskedelmi és Üzletfejlesztési Igazgatóságon belül Péter közvetlenül az idén januárban kinevezett Kereskedelmi és Üzletfejlesztési Igazgatónak, Laczkó Endrének jelent majd. A TV2-csoport az új üzletfejlesztési és terjesztési vezető kinevezésével - akinek a szakmában megszerzett széles látókörű tapasztalata kiválóan illeszkedik a pozíció által megkívánt követelményekhez - határozott lépést tett abba az irányba, hogy ezen a területen az iparág legmeghatározóbb, legmarkánsabb szereplője legyen.

A szakember iparági pályafutását 2001-ben a T-Online-nál kezdte, ahol öt év alatt Üzletfejlesztési menedzserből a Multimédia terület igazgatója lett. Két évvel később az Origo Zrt. TV Üzletág and Termékmenedzsment igazgatójaként - az idén szintén a TV2-csoporthoz igazolt Molnár Sándorral a csapatában – két új média brandet vezetett be a piacra, a LifeNetworkot és OzoneNetworkot, amelyek azóta is sikeresen működő tévécsatornák.

Koltai Péter 2011 és 2013 között az HBO regionális központjában üzletfejlesztési alelnökként az HBO on demand szolgáltatásának, az HBO GO-nak a piaci bevezetéséért felelt, amely 10 országban sikeresen el is indult ezen időszak alatt. Mindezek mellett vezetői szerepet látott el az HBO Europe területi növekedési stratégiájának megvalósításában , melynek eredményeként 2012 februárjában Hollandia is csatlakozott az HBO Europe országaihoz.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!