<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A bank már szeptember óta ad 100 forintért számlacsomagot, a kereső októberben kezdett AdWords kuponokat kiszórni.

Kétszáz vállalkozás közel háromszáz munkatársa vett részt az Erste Bank és a Google közös Digitális Reggeli című budapesti üzleti konferenciáján, ahol az online marketing eszközeinek alkalmazásával és a legfrissebb  digitális trendekkel ismerkedhettek meg a résztvevő kisvállalkozások, áll a két cég közös szerdai közleményében. A pénzintézet és az internetes társaság október közepén indította útjára rendezvénysorozatát, amelynek keretében még öt vidéki városban tartanak a kisvállalkozások online jelenlétének erősítését szolgáló előadásokat. A Digitális Reggelik sorozatának eddigi három állomásán – Békéscsabán, Miskolcon és Szegeden – több mint száz vállalkozás vett részt, a sorozat az év végéig Győrben és Nyíregyházán folytatódik.

A hazai kis és középvállalkozások a nemzetgazdaság legfontosabb szereplői, hiszen nem csupán a nemzeti össztermék felét adják, de a munkavállalók 73 százalékát is ez a szektor foglalkoztatja. Az Erste Bank számára külön jelentőséggel bírnak a kisvállalkozások is, ezek a kisméretű családi vagy induló cégek foglalkoztatják a munkavállalók közel 40 százalékát, az ő fejlődésük jelenti a gazdasági növekedés egyik fontos összetevőjét.

A kisvállalkozások működése és igényei nagyban különböznek a kis- és középvállalatokétól, számukra ehhez igazodó egyszerű, testreszabott megoldásokat kell kínálni – állítja Erdei Zsuzsa, az Erste Bank kisvállalkozói területének igazgatója. A kisvállalkozók jelentős része mindent maga csinál, a vállalkozás mindenkori eredményéből függ a családjuk egzisztenciája, ebből finanszírozzák az életüket. Az Erste a kisvállalkozások jobb kiszolgálása érdekében teljesen átalakítja a nekik szóló hitelezési rendszerét, sorozatban lép piacra kisvállalkozásoknak kínált új konstrukcióival.

hirdetés

Az Erste új stratégiájának részeként szeptember közepétől olyan számlacsomagot kínál a kisvállalkozóknak, amelynek havi számlavezetési díja csupán 100 forint. A Google ehhez októbertől decemberig, minden hónapban az első 50 csatlakozónak 15 ezer forint értékű AdWords kupont biztosít. A számlacsomaghoz csatlakozók meghívást kaptak az Erste Bank és a Google által közösen szervezett ingyenes workshopokra is, a fővárosi rendezvény azonban minden jelentkező előtt nyitott volt. Az új digitális megoldások iránti érdeklődést mutatja, hogy a rendezvényre nagyvállalat képviselői és kormányzati intézmények munkatársai is regisztráltak.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.