<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az EY-hoz 66 új munkatárs csatlakozott a nyáron Magyarországon, világszinten pedig 15 ezerrel nőtt az elmúlt egy évben a cég magasan képzett szakembereinek a száma - közölte a nemzetközi üzleti tanácsadó és könyvvizsgáló cég.

Az EY-nál dolgozó szakemberek száma így már megközelíti a hatszázat Magyarországon. A több mint tíz százalékos növekedésnek köszönhetően a vállalat mind a négy üzletága tovább bővült. Globálisan 190 ezren dolgoznak az EY több mint 700 irodájában, a július 1-jén kezdődő pénzügyi évtől világszinten 676 új partnert neveztek ki a cégnél.

A bővítési stratégia részeként a cég idén júniusban csatlakozott az európai fiatalkori munkanélküliség visszaszorítását célzó Alliance for YOUth programhoz. Ennek keretében 2020-ig 90 ezer új gyakornoki és szakmai gyakorlati hely létrehozását tervezi Európában és ezen belül Magyarországon.

"Célunk, hogy még tovább erősítsük piaci szerepünket nemzetközi és hazai szinten egyaránt. Ennek megfelelően vállalati stratégiánk része, hogy olyan tehetséges fiatal szakértőket találjunk a munkaerőpiacon és neveljünk ki a cégen belül, akik hatékonyan segítik ügyfeleinket abban, hogy fenntartható módon növekedjenek, egyúttal pedig hozzájárulnak a helyi közösségek fejlődéséhez is" - idézi Debreczeni Dórát, az EY hr-igazgatóját a közlemény.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.