2001. január 15. 11:00

Egy akvizíció és egy web-hosting cég alapítása került bejelentésre a mai napon.

A KFKI Számítástechnikai Rt. 25 százalék + 1 szavazatot kitevő részesedésével, valamint két magánbefektető részvételével megalapították a Házipatika.com Kft.-t. A 3 millió forint törzstőkéjű cég a hazipatika.com internetes site üzemeltetését, fejlesztését látja el. A társságról a cégvezető Kocsis Gábor úgy nyilatkozott, hogy az idén néhány millió forintos bevétel szerepel, közép-, illetve hosszú távon a tőzsdei bevezetését sem tartja elképzelhetetlennek.

A másik mai ügylet szerint az econet.hu Informatikai Rt. 15,98 millió forintos, készpénzes tőkeemelést hajtott végre a FILM.HU Kft.-ben.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.