2001. január 15. 11:00

Egy akvizíció és egy web-hosting cég alapítása került bejelentésre a mai napon.

A KFKI Számítástechnikai Rt. 25 százalék + 1 szavazatot kitevő részesedésével, valamint két magánbefektető részvételével megalapították a Házipatika.com Kft.-t. A 3 millió forint törzstőkéjű cég a hazipatika.com internetes site üzemeltetését, fejlesztését látja el. A társságról a cégvezető Kocsis Gábor úgy nyilatkozott, hogy az idén néhány millió forintos bevétel szerepel, közép-, illetve hosszú távon a tőzsdei bevezetését sem tartja elképzelhetetlennek.

A másik mai ügylet szerint az econet.hu Informatikai Rt. 15,98 millió forintos, készpénzes tőkeemelést hajtott végre a FILM.HU Kft.-ben.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.