<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hatékonyan akarják támogatni a tudományt és a könyvkiadást, írják.

A tudományos élet és a könyvkiadás hatékony támogatása érdekében Pallas Athéné Könyvkiadó néven kiadót hoztak létre a Pallas Athéné Alapítványok, áll a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány hétfői közleményében.

A Pallas Athéné Alapítványok gondozásában, valamint támogatásnak köszönhetően eddig több mint száz tankönyv, szakkönyv és folyóirat, továbbá számos szakkönyv fordítása jelenhetett meg.

Az alapítványoknak köszönhetően olyan kötetek jelenhettek meg, mint például George Friedman gazdaságstratéga A következő évtized, A következő 100 év és Gyulladáspontok című művei magyar fordításban. A Pallas Athéné Alapítványok támogatásával jelent meg például Cséfalvay Zoltán Magyarország OECD nagykövetének A Nagy korszakváltás című könyve, valamint számos gazdasági - pénzügy-számvitel, üzleti kapcsolatok, marketing -  és jogi témájú tananyag, tankönyv is.

A Pallas Athéné Könyvkiadó alapításának célja, hogy az alapítványok könyvkiadáshoz kapcsolódó szakmai munkája hatékonyan folytatódhasson, valamint, hogy ennek köszönhetően minél több a tudományos munka iránt elkötelezett szakember könyve, kiadványa jelenhessen meg.

A Pallas Athéné alapítványokat az MNB hozta létre különböző projektekre több mint 250 milliárd forint közpénzből.

via MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.