TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az idén már magyar pályázók is támogatást nyerhetnek el az Európai Unió környezet- és természetvédelmi Life-programjának forrásaiból.

Az idén már magyar pályázók is támogatást nyerhetnek el az Európai Unió környezet- és természetvédelmi Life-programjának forrásaiból, a feltételekről, kötelezettségekről szóló kormányrendelet a Magyar Közlöny január 30-i számában jelent meg.

A kormányrendeletben foglaltakat az idén február 1-jétől alkalmazzák.A programhoz csatlakozva Magyarország vállalta, hogy az első két évben évente 2 millió 280 ezer eurót fizet be a Life alapba. A következő évek hozzájárulásáról a Társulási Tanács 2002 során határoz. Az első két évben a magyar befizetéshez a PHARE kétszer 1 millió 45 ezer euróval járul hozzá.

A közösség tagországai már 1992-től működtetik a Life programot. Ez alatt több ezer környezet- és természetvédelmi kezdeményezést segített a program a helyhatóságokkal közösen. A Life-program különféle növény- és állatvédelmi intézkedések támogatásával járult hozzá a környezetbarát mezőgazdasági módszerek alkalmazásához, a lég- és vízszennyezések csökkentéséhez.

A magyar pályázók először a múlt év végén adhatták be pályázataikat, s erre idén tavasszal kaphatják meg a támogatást. Az elnyerhető támogatási összeg pályázatonként általában 500 ezer euró. A környezetvédelmi pályázatoknál általában 50 százalékos, a természetvédelemnél 25 százalékos saját finanszírozást kell felmutatni.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.