2002. július 18. 15:25

Nyílt előminősítéses közbeszerzési eljárást hirdet a Nemzeti Autópálya Rt az autópálya-építésekre - közölte Csillag István.

Nyílt előminősítéses közbeszerzési eljárást hirdet a Nemzeti Autópálya Rt az autópálya-építésekre.

A Nemzeti Autópálya Rt. (NA Rt.) még az idén több autópálya-, illetve autóút-szakaszra előminősítéses közbeszerzési eljárást ír ki. A beruházások becsült értéke mintegy 200 milliárd forint. Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter elmondta, a beruházások becsült értéke mintegy 200 milliárd forint.

Négy autópálya-szakasz megépítésére meghívásos eljárás keretében folytatják le a versenyt, amelyeknél az előkészítést még az NA Rt. korábbi vezetése végezte el. A miniszter emlékeztetett arra is, hogy az NA Rt. július 11-én - a Közbeszerzések Tanácsa által idén januárban közzétett minősített ajánlattevői listáján szereplő cégek közül - négy magyarországi vállalkozástól kért ajánlatot a korábban beadott Vegyépszer ajánlat mellé.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.