1p

A június elejétől az év végéig tartó időszakra nyílt közbeszerzési eljáráson kíván villamos energiát vásárolni a Magyar Televízió Zrt. - a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A 4,6 gigawattóra mennyiségű villamos energiát a következő csatlakozási pontokon kell átadni a köztévének: Budapest, Szentendre, Szeged, Makó, Miskolc, Szolnok, Pécs és Orfű. A beszerzés becsült értéke nettó 170 millió forint. A dokumentáció nettó 40 millió forintba kerül.

Az ajánlattevőnek (és a 10 százalék feletti alvállalkozójának) a következő referenciákkal kell rendelkezni: az elmúlt három év mindegyikében fel kell mutatnia egy legalább 4,5 gigawattóra villanyáramra szóló szállítási szerződést, vagy pedig - teljesítménytől függetlenül - évi bruttó 150 millió forint értékű szerződést.

Az ajánlatkérő a legolcsóbb ajánlatot fogadja el. Az ajánlatokat március 24-ig kell benyújtani, az eredményhirdetésre április 21-én kerül sor.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!