<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

15 településen összesen 434 rászoruló kap fél éven át élelmet a Raiffeisen Bank adományából a Gyermekétkeztetési Alapítvány "Mindenki Ebédel" programjában 2014 első félévében. Az élelmiszert nyár eleje óta folyamatosan kapják meg a települések rászoruló gyermekei. A nyertes településekre a bank Facebook oldalán lehetett szavazni.

A Raiffeisen Bank - immár sokéves hagyományként - magánszemély ügyfeleinek egy adott időszakban történt minden bankkártyás vásárlása után 10 Ft-ot különít el az adománykeretéből. A tavasszal meghirdetett akció után 19 549 690 forintot adományoz a Raiffeisen Bank a Gyermekétkeztetési Alapítványon (GYEA) keresztül gyermekek étkeztetésére.

Az internetes szavazás alapján a következő településeken részesül támogatásban 30-30 gyermek:  
Kengyel, Cserkeszőlő, Ásotthalom, Kékics, Somogysárd, Vanyarc, Osztopán, Mezőcsokonya, Edde, Balatonszárszó, Encs, Ópusztaszer és Anarcs. A szavazásban holtversenyben végzett Újfehértó és Zsadány esetében 22-22 gyermek kap támogatást.

A Raiffeisen Bank képviseletében Ralf Cymanek vezérigazgató-helyettes július 24-én adta át a pénzadományt a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnökének, Király Gábornak Vanyarcon, a Polgármesteri Hivatalban. A szintén nyertes Vanyarc polgármestere, Hrncsjár Mihályné a helyszínen vette át jelképesen a vanyarci gyermekeknek járó élelmiszeradományt.

A Raiffeisen Bank ezzel az adománnyal együtt összesen közel 180 millió forinttal támogatta az elmúlt 6 évben a gyermekétkeztetést, ami több mint 8700 gyermeknek biztosított, biztosít rendszeres minőségi étkezést országszerte.

A Magyarországon súlyos szegénységben élő 18 év alatti gyerekeknek a fizikai léte múlik azon, hogy az iskolában, óvodában kedvezményesen, illetve ingyenesen jutnak ennivalóhoz. Számukra a legveszélyeztetettebb időszak a hétvége és az óvodai, iskolai szünetek időszaka, amikor az ingyenes étkeztetés nem áll rendelkezésükre. A "Mindenki Ebédel” program célja, hogy hazánkban ne csak a tanítási időszakban, hanem a hétvégéken, iskolai szünetekben is minden óvodás és általános iskolás gyermek rendszeresen táplálkozhasson.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.