<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Magyar Adományozói Fórum október 4-én rendezi meg negyedik alkalommal Partnerség.Hatás.Innováció. 2012 konferenciáját, amelynek fővédnöke Balog Zoltán, Emberi Erőforrások Miniszter. Az idei konferencián az üzleti, a non-profit és állami szektor támogatások iránt elkötelezett szakemberei a vállalatok és a civil szféra együttműködésének kérdéseit, valamint a vállalati önkéntesség jelenlegi gyakorlatát és lehetőségeit vitatják meg.

A Magyar Adományozói Fórum mint a társadalmi ügyeket támogató hazai üzleti és non-profit szervezeteket tömörítő szakmai ernyőszervezet 2012. október 4-én tartandó Partnerség.Hatás.Innováció. 2012 szakmai konferenciáján ismét találkozhatnak egymással a hazai üzleti, non-profit és állami szektor támogatások iránt elkötelezett szakemberei, hogy megoszthassák egymással a társadalmi befektetésekhez kapcsolódó tapasztalataikat a vállalati önkéntesség és a civil együttműködések terén, valamint megismerhessék a legpéldamutatóbb programokat.

A „Partnerség.Hatás.Innováció. 2012” elnevezésű konferencia Magyarországon az egyetlen olyan esemény, amely a hazai támogatási programok középpontba állításával kívánja szélesebb körben is ösztönözni a vállalatok társadalmi felelősségvállalását.

A konferencia záró programjaként az idei MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat díjátadó gálájára is sor kerül, amelyen a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban legjobb eredményt elért vállalatok képviselői vehetik át a díjakat.

A K&H Csoport székházában megrendezésre kerülő MAF „Partnerség.Hatás.Innováció. 2012 konferencia részletes programja megtalálható a Magyar Adományozói Fórum weboldalán.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.