TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A MOL meghirdette módosított stratégiáját a 2005 végéig terjedő időszakra, melyben a MOL meg kívánja őrizni a regionális konszolidáció folyamatában játszott aktív szerepét, ugyanakkor igen erős hangsúlyt helyez azon tényezőkre, amelyek a vezetés befolyása alá tartoznak.

  • Bevezetésre került az Ellátási Lánc Menedzsment. Teljesültek a kiskereskedelem hatékonysági céljai.


  • A kutatás-termelés divízió folyamatosan teljesítette mind a kutatás, termelésbe állítás, mind a kitermelés költséghatékonyságára kitűzött célszámokat.


  • A MOL teljesíteni fogja a befolyásolható költségek 100 millió USD-ral való csökkentésére kitűzött célját.


  • A MOL teljesíteni fogja a létszám 1999 végi 18 921-ről 12 000 főre történő csökkentésére kitűzött célját.


  • A Társaság áramvonalasította szervezeti struktúráját, végrehajtotta az Üzleti folyamatok átalakítása (BPR) projektet és fejlett vállalatvezetési rendszert vezetett be.


  • A MOL 19%-os ROACE mutató elérését tűzte ki 2002-re. A társasági szintű ROACE cél a szabályozott gázüzletág súlyos veszteségei és nem megfelelő megtérülése miatt nem teljesül. Azonban nem-szabályozott üzletekben várhatóan teljesíteni fogja e célt (amint 2000-ben és 2001-ben is teljesítette).Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.