2008. május 5. 03:54

A Big4 működési elveiről, döntéshozatali stratégiájáról tart kedden este hat órakor a Közgázon előadást dr. Oszkó Péter, a Deloitte Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója.

Az előadó Simor Andrást követte a Deloitte vezérigazgatói székében. A céghez 2004-ben került partner adótanácsadóként. A Deloitte előtt néhány évig egy másik Big4 vállalatánál, a KPMG-nél, majd a Freshfields Bruckhaus Deringer Budapest ügyvédi irodánál erősítette a csapatot. A régiós vállalatok szervezeti struktúrájáról, a partnership és corporate típusú szervezetek különbségéről, a döntéshozatali stratégiákról mondja el tapasztalatait a Menedzserek Országos Szövetsége által 2007 fiatal menedzserének választott Oszkó Péter.

Az előadás hasznos információkkal szolgálhat azon fiatal menedzserek, vagy diákok számára, akik karrierépítésük során kacérkodnak a Big4 valamely cégével. Ugyanakkor azoknak is érdekes, akik csak kívülről ismerik az említett vállalatcsoportot, és szeretnének jobban belelátni működési elveibe.

A rendezvényt a BCE Vezetéstudományi Intézete, és a Menedzsment Fórum közösen szervezi. Az előadás ingyenes, helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, III-as előadó. 2008. május 6, este hat óra.

Menedzsment Fórum