2008. május 5. 03:54

A Big4 működési elveiről, döntéshozatali stratégiájáról tart kedden este hat órakor a Közgázon előadást dr. Oszkó Péter, a Deloitte Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója.

Az előadó Simor Andrást követte a Deloitte vezérigazgatói székében. A céghez 2004-ben került partner adótanácsadóként. A Deloitte előtt néhány évig egy másik Big4 vállalatánál, a KPMG-nél, majd a Freshfields Bruckhaus Deringer Budapest ügyvédi irodánál erősítette a csapatot. A régiós vállalatok szervezeti struktúrájáról, a partnership és corporate típusú szervezetek különbségéről, a döntéshozatali stratégiákról mondja el tapasztalatait a Menedzserek Országos Szövetsége által 2007 fiatal menedzserének választott Oszkó Péter.

Az előadás hasznos információkkal szolgálhat azon fiatal menedzserek, vagy diákok számára, akik karrierépítésük során kacérkodnak a Big4 valamely cégével. Ugyanakkor azoknak is érdekes, akik csak kívülről ismerik az említett vállalatcsoportot, és szeretnének jobban belelátni működési elveibe.

A rendezvényt a BCE Vezetéstudományi Intézete, és a Menedzsment Fórum közösen szervezi. Az előadás ingyenes, helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, III-as előadó. 2008. május 6, este hat óra.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.