TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A reklámiparban egyedülálló évfordulót ünnepelnek a héten Londonban az Unilever és a J. Walter Thompson (JWT) reklámügynökség képviselői.

A világ egyik legnagyobb multinacionális cége és a legrégebben, 1864-ben alakult reklámügynökség kereken száz éve működik együtt. A JWT magyarországi ügynöksége, a Partners JWT 1992-es megalakulása óta az Unilever Magyarország full-service reklámügynöksége. A 100 éve tartó együttműködés 1902-ben kezdődött a Lifebuoy szappan sajtóhirdetésével. Azóta mindkét vállalat világméretűvé nőtte ki magát, így a JWT jelenleg több mint 60 országban végzi az Unilever márkák – többek között a Lux, a Sunsilk, a Persil, Organics és a Lipton – kommunikációját. Ez alatt a száz esztendő alatt az Unilever vált a JWT második legnagyobb ügyfelévé.

A Partners JWT által kezelt Unilever márkák az Organics sampon, a Biopon mosópor, a Lipton tea, a Sunlicht mosogatószer és a Lux szappanok. A Mediagnozis adatai szerint az Unilever Magyarország legnagyobb hirdetője, 2002 január és június között listaáron közel 7,5 milliárd forintot költött reklámozásra, médiaügynöksége az Initiative Media.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.