2011. február 3. 17:04

Tíz év után távozik a Sanomától a kereskedelmi igazgatói feladatokat ellátó Kürti István. A pozíciót a jövőben Steff József tölti be.

Kürti István

Tíz év után, 2011. március 1-jével távozik a Sanoma Budapesttől Kürti István. A kereskedelmi igazgató és a vállalat vezetése között véleménykülönbség alakult ki a hirdetés-értékesítési szervezet jövőjéről és fejlesztésének stratégiai irányairól, ezért döntött úgy a terület vezetője, hogy megválik a kiadótól.
 
Kürti István 2001. február 4-étől dolgozik a Sanoma Budapestnél illetve jogelődjénél, és 2001. május elseje óta áll a kereskedelmi igazgatóság élén. A szakembernek kiemelkedő szerepe van a Sanoma Budapest élenjáró médiapiaci helyzetének elérésében, nyereséges működésének biztosításában. A Sanoma Budapest ezért kifejezi köszönetét Kürti Istvánnak a cég fejlődéséért végzett tevékenységéért és sok sikert kíván jövőbeni céljai megvalósításához.

Steff József

A médiavállalat a megüresedett kereskedelmi igazgatói pozícióra a Csehországból 2011. január elsejével hazatérő Steff Józsefet kérte fel. Steff József három éven keresztül látta el a Sanoma Media Praha ügyvezető igazgatói teendőit, ahonnan 2011. január elsejével tért vissza Magyarországra. Nemzetközi megbízatásával párhuzamosan a Sanoma Budapest igazgatóságának is tagja volt, így személyében olyan vezető kerül a kereskedelmi igazgatóság élére, aki több éves nemzetközi tapasztalatot szerzett, rálátott a különböző országokban működő Sanoma-cégek értékesítési munkájára is, egyúttal kiválóan ismeri a Sanoma Budapest működését, célkitűzéseit.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu