<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Jótékonysági akcióba kezdett az Equilor, amennyiben valaki a Facebookon követi a céget, azzal egy hátrányos helyzetű gyermeket juttat csoki mikuláshoz.

Vannak olyan gyerekek, akik még sosem kaptak csoki mikulást ezért az Equilor Befektetési Zrt. idén az ünnepek alkalmából őket szeretné megajándékozni. Az Equilor célja az '1 Tetszik = 1 csoki Mikulás' akcióval, hogy közösségi összefogással több ezer gyermeket ajándékozzon meg Mikulás csokival az ünnepek alkalmából.

Azok akik támogatni kívánják a legszegényebb települések gyermekeit nincs más dolguk, mint a Tetszik gombot megnyomni az Equilor Facebook oldalán: //www.facebook.com/equilor.hu

December 7-ig minden egyes új követő nevében az Equilor egy csokoládé Mikulást ajándékoz többek között az alábbi településeken: Abaújszolnok, Borsodbóta, Csokvaomány, Dédestapolcsány, Domaháza, Encs, Farkaslyuk, Gyöngyös, Halmaj, Hangony, Hegymeg, Homrogd, Igrici, Ináncs, Kelemér, Királd, Lak, Monaj, Ózd/Sajóvárkony, Ózd/Somsálybánya, Sajóbábony, Sajókaza, Sajónémeti, Sárospatak, Sáta, Sátoraljaújhely, Selyeb, Szakácsi, Szomolya, Tomor. Az ajándékokat az Equilor jótékonysági szervezetek bevonásával juttatja el.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.