<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Lantos Csaba, az OTP egykori vezérigazgató-helyettese, a Bolyai-díj egyik alapítója családi vállalkozásán keresztül 25 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Heti Választ fenntartó cégben, tájékoztatott Bánhegyi Zsófia lapigazgató-helyettes.

Új tulajdonossal is erősít a 2008. január 10-én exkluzív dupla számmal, megújult, bővebb tartalommal és teljesen új köntösben jelentkező HetiVálasz. "A Csák János, Szabadhegy Péter és Kékessy Dezső hármas immár Lantos Csabával kiegészülve biztosítja a lap értékteremtő tevékenységét, stabil működését" - tartalmazza a közlemény.

A hetilap a jövőben új formával, átláthatóbb, tisztább arculattal, megújult rovatstruktúrával, az információk jobb kiemelésével és megerősített szerzői csapattal jelentkezik. A hetilap új rovatként rendszeresen szemtől szembe ülteti le egymással a közélet szereplőit, minden héten kiemelten illusztrált nagyinterjút közöl a közélet, a gazdaság, a kultúra egy-egy jelentősebb, érdekesebb személyiségével, havonta könyvmelléklettel jelentkezik. Matolcsy György, a Magyar Gazdaságfejlesztési Intézet igazgatója pedig, szerzőként, egy-egy külföldi szakkönyv ismertetésével vezeti be az olvasókat a közgazdaság világába - ismerteti a közlemény.

A Heti Válasz 2004. november 25-én lépett a piacra, azóta csaknem megduplázta példányszámát; most hetente átlagosan 23649 darab fogy belőle.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.