2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Lantos Csaba, az OTP egykori vezérigazgató-helyettese, a Bolyai-díj egyik alapítója családi vállalkozásán keresztül 25 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Heti Választ fenntartó cégben, tájékoztatott Bánhegyi Zsófia lapigazgató-helyettes.

Új tulajdonossal is erősít a 2008. január 10-én exkluzív dupla számmal, megújult, bővebb tartalommal és teljesen új köntösben jelentkező HetiVálasz. "A Csák János, Szabadhegy Péter és Kékessy Dezső hármas immár Lantos Csabával kiegészülve biztosítja a lap értékteremtő tevékenységét, stabil működését" - tartalmazza a közlemény.

A hetilap a jövőben új formával, átláthatóbb, tisztább arculattal, megújult rovatstruktúrával, az információk jobb kiemelésével és megerősített szerzői csapattal jelentkezik. A hetilap új rovatként rendszeresen szemtől szembe ülteti le egymással a közélet szereplőit, minden héten kiemelten illusztrált nagyinterjút közöl a közélet, a gazdaság, a kultúra egy-egy jelentősebb, érdekesebb személyiségével, havonta könyvmelléklettel jelentkezik. Matolcsy György, a Magyar Gazdaságfejlesztési Intézet igazgatója pedig, szerzőként, egy-egy külföldi szakkönyv ismertetésével vezeti be az olvasókat a közgazdaság világába - ismerteti a közlemény.

A Heti Válasz 2004. november 25-én lépett a piacra, azóta csaknem megduplázta példányszámát; most hetente átlagosan 23649 darab fogy belőle.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!