<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

László Csaba irányítja októbertől szenior partnerként a KPMG tanácsadói csapatát – jelentette be Robert Stöllinger, a magyarországi KPMG vezérigazgatója. Az új vezető szerint a válságkezelés legrosszabb velejárója lehet, ha beszűkíti a vállalati menedzsmentek gondolkodását, akik így nehezen veszik észre az új lehetőségeket, vagy eltúlozzák a velük járó kockázatokat.

László Csaba 2004-ben csatlakozott a KPMG adótanácsadó osztályához, és az elmúlt 8 évben adópartnerként a társaságiadó-tanácsadási csoport, a pénzügyi szektorral foglalkozó tanácsadó csoport és a transzferárképzés-csoport munkáját irányította. Emellett folyamatosan részt vett és vezetett egyéb projekteket a pénzügyi szektorban és az energiaágazatban.

László Csaba karrierjét 1986-ban a Pénzügyminisztériumban kezdte, ahol különböző osztályokon és beosztásokban dolgozott 1999-ig, végül mint közigazgatási államtitkár. 1999 novemberében a Központi Elszámolóház pénzügyi vezérigazgató-helyettese lett, majd két éven át az ABN Amro Bank, illetve a K&H Bank pénzügyi vezérigazgató-helyettese, később a két bank integrációjának irányítója. 2002-ben pénzügyminiszter és a kormány gazdasági kabinetjének elnöke lett.

László Csaba a Közgazdasági Egyetemen végzett, ahol később egyetemi doktori címet szerzett. A Corvinus Egyetemen több mint 15 éve ad elő rendszeresen pénzügyi, adózási és költségvetési kérdésekről. A Corvinus Egyetem címzetes egyetemi tanára.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.