2012. július 5. 10:52

Az Est Media a BÉT oldalán megjelent közleménye szerint 2 milliárd forintért értékesítené a Sziget Kft-nek az EMG Mediacsoport tulajdonában lévő részét.

A közlemény szerint a holnapi naptól az Est Media értékesítésre bocsátja az EMG Médiacsoport Kft. Sziget Kft-ben meglévő üzletrészét.

A két fordulós pályázat útján történő értékesítés első fordulójában az eladni kívánt egység 2.040.037.500 forintnál kevesebbért nem adható el.

A pályázati eljárás 2012. július 16-ig zárul le, és annak eredményéről 2012. július 17-én ad az Est Media tájékoztatást.

A közleményben olvasható még, hogy az Est Media által kibocsátásra tervezett kötvények jegyzési időszaka lezárult, de a szándéknyilatkozatok nem érték el a minimálisan meghatározott 864 millió forintot.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.