TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az Est Media a BÉT oldalán megjelent közleménye szerint 2 milliárd forintért értékesítené a Sziget Kft-nek az EMG Mediacsoport tulajdonában lévő részét.

A közlemény szerint a holnapi naptól az Est Media értékesítésre bocsátja az EMG Médiacsoport Kft. Sziget Kft-ben meglévő üzletrészét.

A két fordulós pályázat útján történő értékesítés első fordulójában az eladni kívánt egység 2.040.037.500 forintnál kevesebbért nem adható el.

A pályázati eljárás 2012. július 16-ig zárul le, és annak eredményéről 2012. július 17-én ad az Est Media tájékoztatást.

A közleményben olvasható még, hogy az Est Media által kibocsátásra tervezett kötvények jegyzési időszaka lezárult, de a szándéknyilatkozatok nem érték el a minimálisan meghatározott 864 millió forintot.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.