TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Standard & Poor's hitelminősítő "A+"-ról "A"-ra minősítette le Magyarországnak forintban denominált államadósságot. Ugyanakkor a hiteleminősítő fenntartotta a hosszú távú devizaadósságra vonatkozó "A-"-os minősítését, és az erre vonatkozó kilátásokat stabil minősítéssel látta el.

Az idei GDP arányos eladósodottság a 2001-es 53,1-ról 2002-re 56%-ra fog nőni a minősítő várakozásai szerint. Indoklásként a Standard & Poor's hitelminősítő aggodalmát fejezte ki Magyarország jövő évi költségvetési hiányával kapcsolatban. A hitelminősítő túl ambíciózusnak tartja kormány által kitűzött jövő évi 4,5%-os költségvetési hiány tervezetét.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.