<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Lemond elnöki posztjáról a világ egyik leggazdagabb emberének számító Bill Gates, a jövőben már nem kíván aktívan részt venni a Microsoft vezetésében.

A Microsoft alapítója a továbbiakban jótékonysági munkának akarja szentelni az idejét. A szakember először 13 évesen programozott számítógépet, s az azóta megalapított Microsoftot a világ egyik legnagyobb vállalatává fejlesztette.

A most 52 éves Bill Gates a Microsoft sikerének köszönhetően sokáig a világ leggazdagabb emberének számított, mára azonban megelőzte Warren Buffett és Carlos Slim mexikói iparmágnás is.

Bill Gates a Microsoft vezetése helyett a jövőben jótékonysági szervezetének, a Bill and Melinda Gates Alapítvány feladataira kíván koncentrálni, számol be a BBC News.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.