TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. július 8. 12:44

Lemond tisztségéről a GYSEV Zrt. elnöke; Szabó András ezt csütörtökön, a cég vasutasnapi rendezvényén jelentette be.

Elmondta, hogy július 20-án távozik, azaz egy nappal a társaság közgyűlése előtt. A fő tulajdonos - a magyar állam képviseletében Fellegi Tamás miniszter - már korábban összehívta a társaság közgyűlését, amely személyi kérdésekről, így az igazgatóság és a felügyelőbizottság összetételéről határoz majd.

Szabó András megemlítette: egy hónappal ezelőtt már felajánlotta - általa "korrektnek és normálisnak" mondott - távozását a szakminiszternek; a lemondásáról szóló dokumentumot még a nap folyamán megküldi a tárcavezetőnek.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.