2014. január 7. 05:40

Lemondott a CIG Pannónia Életbiztosítónál, valamint annak leányvállalatánál betöltött vezetői tisztségeiről Csurgó Ottó - közölte a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. hétfőn a tőzsde honlapján.

Csurgó Ottó január 6-ai hatállyal lemondott a társaság igazgatósági tagságáról, elnöki, vezérigazgatói és első számú vezetői tisztségéről.

Az igazgatóság a testület tagjai közül Király Máriát az igazgatóság elnökének,  Kádár Gabriellát pedig vezérigazgatónak és első számú vezetőnek választotta meg, szintén január 6-ai hatállyal.

Csurgó Ottó lemondott a CIG Pannónia Életbiztosító leányvállalatánál, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.-nél (EMABIT) betöltött igazgatósági tagságáról és elnöki tisztségéről, valamint vezérigazgatói és első számú vezetői tisztségéről is.

Az EMABIT vezérigazgatójának és első számú vezetőjének Busa Zoltán igazgatósági tagot választották meg január 6-ai hatállyal. Kádár Gabriellát igazgatósági tagnak jelölték, megválasztásához azonban felügyeleti engedély szükséges.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.