1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A japán Toyota megelőzte amerikai riválisát, a General Motors-t, és így a világ legnagyobb autógyártójává lépett elő, közölte a vállalat szóvivője.

Számokban kifejezve a Toyota 2,348 millió járművet értékesített 2007 első negyedévében. Összehasonlítva, a General Motors (GM) mindössze 2,26 millió személyautót és kisteherautót adott el ugyanezen időszak alatt.

A japán autógyártók erőteljesen növelték külföldi eladásaikat, és igen nagy előnyre tettek szert a világ legnagyobbjának számító amerikai autópiacon, írja a BBC News.

A Toyota az úttörőnek számító hibrid-hajtású Priussal, valamint a Camry Sedan modelljével ért el kiemelkedő eredményeket az amerikai piacon.

Mindeközben a GM folyamatosan zárja be gyárait, és emberek ezreit bocsátja el a vállalattól.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!