2017. március 17. 16:13

A QSuite Business Class mozgó válaszfalaival átalakítható a repülő belső tere.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A Quatar Airways az ITB Berlin idegenforgalmi kiállításon leplezte le új business osztályát, ami forradalmasítja a műfajt, írja a Business Insider. A QSuite Business Class-re keresztelt osztály még annál is sokkal több kényelmet, személyre szabhatóságot és privát szférát biztosít az utasoknak, mint amit a hagyományos business osztályos helyek adnak.

Az új koncepció nem csak az egyén igényeit hivatott kielégíteni, de kisebb csoportokét is, melyet úgy ér el, hogy az egyéni üléseket elválasztó falai mozgathatók, forgathatók, és így a terek könnyen átalakíthatók kétszemélyes és négyszemélyes fülkékké is, melyek már leginkább egy-egy IC-kabinra hasonlítanak. Itt, a közös térből leválasztva kényelmesebben, és a privát szférát jobban megteremtve a kisebb munkacsoportok az utazás közben is kényelmesebben és hatékonyabban tudnak együtt tudnak dolgozni, de ezek a kabinok ideálisak egy családi ebéd elköltésére is. További újítás, hogy a business osztályok történetében először duplaágyat is hajtogathatunk magunknak.

Minden új Boeing 777-es és Airbus A350-es QSuite-tal érkezik, a már meglévő ilyen típusú gépeit pedig átalakítja a Quatar. Az Airbus A380-asokban és a Boeing 787 Dreamlinerekben viszont le kell mondani a luxus luxusáról, mert ezekbe a repülőkbe az új ülések nem férnek be.

mfor.hu