<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Lerövidítik december 1-jétől a kormányhivatalok nyitvatartási idejét, ismét csak munkaidőben lehet majd ügyeket intézni - írja a Magyar Nemzet keddi számában.

A lap felidézi, hogy az integrált ügyfélszolgálatok három éve az ügyfélbarát ügyintézés jegyében reggel 8 órától este 8 óráig tartanak nyitva, de ez jövő héttől megváltozik.

A Miniszterelnökség a lappal azt közölte, hogy a pontos nyitva tartás idejét megyénként és kerületenként a kormányhivatalok határozzák meg, de a hétfői és a csütörtöki nyitva tartás egységes lesz, hétfőn 7 és 17 óra, csütörtökön pedig 8 és 18 óra között tart nyitva minden kormányablak jövő héttől.

A Miniszterelnökség az eddigi tapasztalatokkal és a helyi sajátosságok figyelembevételével indokolta a változtatást, mint írták az esti órákban 1 százalék körül mozgott a kihasználtság. A tárca hozzátette: a módosításnak köszönhetően a legforgalmasabb időszakokban a lehető legtöbb ügyintéző áll majd rendelkezésre, vagyis felgyorsul az ügyintézés ideje - számol be a Magyar Nemzet.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.