<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Solaris City néven új kereskedelmi és irodaközpont létesül Budaörsön, a kéthektáros területen 2009 végére készülnek el az új épületek - közölte a város polgármestere a csütörtöki alapkőletételi ünnepségen.

Wittinghoff Tamás elmondta, hogy egy korábbi kihasználatlan területen az Urbana Kft. beruházásában a Whitestone Investment Consulting Ltd. fejlesztésében valósul meg a multifunkcionális üzlet- és irodakomplexum. A leendő 10 ezer négyzetméternyi kiskereskedelmi célú területre máris sokan bérleti szándéknyilatkozatot írtak alá.

Több mint kétezer négyzetméteren kap majd helyet egy gyermekruházati és felszerelési cikkeket forgalmazó cég, üzletet nyit a központban sportruházat-forgalmazó és egy drogérialánc, emellett várhatóan patika, postahivatal, több bankfiók, éttermek és további szolgáltatók kapnak helyet itt - tette hozzá.

Ezer Rezső, a Whitestone Investment Consulting Ltd. vezetője arról adott tájékoztatást, hogy az Erste Csoport által finanszírozott 50 millió eurós beruházás számítások szerint 11 év alatt térül meg. Terveik között szerepel, hogy megvásárolják a szolgáltató központ mellett még meglévő további öt hektáros üres területet, ahol sportközpont, iskola, egy tó és egy 700 lakásos lakópark is megépülhet - utalt rá.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.