2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Solaris City néven új kereskedelmi és irodaközpont létesül Budaörsön, a kéthektáros területen 2009 végére készülnek el az új épületek - közölte a város polgármestere a csütörtöki alapkőletételi ünnepségen.

Wittinghoff Tamás elmondta, hogy egy korábbi kihasználatlan területen az Urbana Kft. beruházásában a Whitestone Investment Consulting Ltd. fejlesztésében valósul meg a multifunkcionális üzlet- és irodakomplexum. A leendő 10 ezer négyzetméternyi kiskereskedelmi célú területre máris sokan bérleti szándéknyilatkozatot írtak alá.

Több mint kétezer négyzetméteren kap majd helyet egy gyermekruházati és felszerelési cikkeket forgalmazó cég, üzletet nyit a központban sportruházat-forgalmazó és egy drogérialánc, emellett várhatóan patika, postahivatal, több bankfiók, éttermek és további szolgáltatók kapnak helyet itt - tette hozzá.

Ezer Rezső, a Whitestone Investment Consulting Ltd. vezetője arról adott tájékoztatást, hogy az Erste Csoport által finanszírozott 50 millió eurós beruházás számítások szerint 11 év alatt térül meg. Terveik között szerepel, hogy megvásárolják a szolgáltató központ mellett még meglévő további öt hektáros üres területet, ahol sportközpont, iskola, egy tó és egy 700 lakásos lakópark is megépülhet - utalt rá.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!