TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Solaris City néven új kereskedelmi és irodaközpont létesül Budaörsön, a kéthektáros területen 2009 végére készülnek el az új épületek - közölte a város polgármestere a csütörtöki alapkőletételi ünnepségen.

Wittinghoff Tamás elmondta, hogy egy korábbi kihasználatlan területen az Urbana Kft. beruházásában a Whitestone Investment Consulting Ltd. fejlesztésében valósul meg a multifunkcionális üzlet- és irodakomplexum. A leendő 10 ezer négyzetméternyi kiskereskedelmi célú területre máris sokan bérleti szándéknyilatkozatot írtak alá.

Több mint kétezer négyzetméteren kap majd helyet egy gyermekruházati és felszerelési cikkeket forgalmazó cég, üzletet nyit a központban sportruházat-forgalmazó és egy drogérialánc, emellett várhatóan patika, postahivatal, több bankfiók, éttermek és további szolgáltatók kapnak helyet itt - tette hozzá.

Ezer Rezső, a Whitestone Investment Consulting Ltd. vezetője arról adott tájékoztatást, hogy az Erste Csoport által finanszírozott 50 millió eurós beruházás számítások szerint 11 év alatt térül meg. Terveik között szerepel, hogy megvásárolják a szolgáltató központ mellett még meglévő további öt hektáros üres területet, ahol sportközpont, iskola, egy tó és egy 700 lakásos lakópark is megépülhet - utalt rá.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.