1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Felvásárolta az amerikai Delta Air Lines légitársaság a rivális Northwest Airlinest 2,6 milliárd dollárért, ezzel a világ legnagyobb légitársasága jött létre.

Az összeolvadással a létrejövő társaság hatékonyabban veheti fel a küzdelmet a légitársaságokat súlytó nehézségek ellen. Szakértők szerint további konszolidáció várható a piacon - közli a Reuters.

A szintén amerikai American Airlines, a spanyol Iberia és a brit British Airways is szövetségre lépne, augusztusban jelentették be, hogy transzatlanti együttműködést hoznak létre. Ennek oka akkor főleg a magas olajár valamint az OpenSky egyezmény nyomán erősödő verseny volt.

A szövetség keretében a három cég megosztaná egymással a transzatlanti szakaszokon keletkező bevételeket és nyereséget – ez lényegesen mélyebb együttműködést jelentene, mint amilyenre jelenleg a OneWorld keretében lehetőség nyílik.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!