1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Keresetet nyújtott be a Fővárosi Bírósághoz a Magyar Televízió, azt kérve, hogy biztosítsa számára az MTV-védjegy kizárólagos hazai használatát.

A Magyar Televízió évtizedek óta használja az MTV-rövidítést, melynek megóvása érdekében kedden keresettel fordult a Fővárosi Bírósághoz.

Az MTV elsőbbséget élvez a 2013 januárjáig szabadalmi oltalommal védett rövidítés használatában az azonos márkanévvel (Music Television) zenés kereskedelmi csatornát működtető amerikai médiaóriással szemben - áll a közleményben.

A Magyar Televízió álláspontja szerint az azonos névhasználat olyan helyzetet idéz elő, ami a fogyasztók megtévesztésére ad okot azzal, hogy valótlanul összefüggést teremt a két teljesen különálló társaság, illetve a különböző tévécsatornák között.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!