TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Ma hirdetette ki a HIF a sikeresen zárult a 3.5 gigahertzes frekvencia 5 blokkjára kiírt árverés eredményét.

Az Antenna AnTetra, a GTS Magyarország, a Matáv, a PanTel, és a V-com juthat hozzá egy-egy frekvenciarészhez.

Szakemberek szerint a frekvencia alkalmas arra, hogy a vezetékes telefonhálózatokat kiváltsa, lakossági közcélú telefonszolgáltatásban viszont nem gazdaságos használni. Az országos optikai gerinchálózatához a kisebb forgalmú cégeket könnyebben tudják kapcsolni.

A frekvenciát egyenként 300 m Ft-ért írták ki, ám az árverésen 600 m Ft és 450 m Ft-ot között keltek el végül a blokkok. Az AnTetra Kft., a Matáv Rt. és a PanTel Rt. egyaránt 600 millió, a GTS Magyarország Kft. 550 millió, a V-Com Rt. pedig 450 millió forintért nyert el távközlési szolgáltatásra alkalmas frekvenciahasználati engedélyt. A hatodikként indult Tele 2 Kft. kiesett a versenyből.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.