1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Lezárult az Invitel távközlési szolgáltató eladásának első köre, a cég részvényeinek 32,3 százaléka a Mid Europa Partners befektetési cég tulajdonába került a TDC-től - közölte a befektető csütörtökön az MTI-vel.

A Mid Europa közleményében hangsúlyozza: a tranzakció folytatásában - a szerb versenyhatóság jóváhagyását követően - megveszi a TDC második, hasonló méretű Invitel-pakettjét is.

Az összetett ügyletben adósságátvállalás, alárendelt hitel nyújtása és kötvénykibocsátás is történik, a tranzakció-sorozat ezért a Calyon befektetési bank és a BNP Paribas Bank szervezte pénzintézeti szindikátus támogatta, amely 197 millió eurós hitelt nyújtott az ügylet támogatására - közölte a közép- és kelet-európai befektetési cég.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!