<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Lezárult az Invitel távközlési szolgáltató eladásának első köre, a cég részvényeinek 32,3 százaléka a Mid Europa Partners befektetési cég tulajdonába került a TDC-től - közölte a befektető csütörtökön az MTI-vel.

A Mid Europa közleményében hangsúlyozza: a tranzakció folytatásában - a szerb versenyhatóság jóváhagyását követően - megveszi a TDC második, hasonló méretű Invitel-pakettjét is.

Az összetett ügyletben adósságátvállalás, alárendelt hitel nyújtása és kötvénykibocsátás is történik, a tranzakció-sorozat ezért a Calyon befektetési bank és a BNP Paribas Bank szervezte pénzintézeti szindikátus támogatta, amely 197 millió eurós hitelt nyújtott az ügylet támogatására - közölte a közép- és kelet-európai befektetési cég.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.