2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Tavaly év végén a két alapító-tulajdonos, Somogyi Zoltán és Szabados Krisztián kivásárolták az Arató András érdekeltségéhez tartozó 33 százalékos részvénypakettet, így a cégcsoport 100 százalékos tulajdonosaivá váltak. Ezzel a lépéssel előkészítették a cégcsoport nemzetközi terjeszkedését, amelyet több lépcsőben, kétéves program keretében valósítanak meg.

Első lépésben 2007 decemberében, egymillió fontos alaptőkével Londonban megalakították a Communications First Consulting Ltd-t. A jövőben a londoni cég lesz a cégcsoport központja, holdingvállalata, így a magyarországi érdekeltségek is az angol cég tulajdonába kerülnek.

A nemzetközi terjeszkedés finanszírozása érdekében a Communications First Ltd-ben 25 százalékos részesedést vásárolt a Swiss Fortune Management Corporation S.A. nevű svájci kockázati befektető, melynek tulajdonosai az Egyesült Államoktól az Európai Unión át a Távol-Keletig rendelkeznek különböző befektetésekkel.

A nemzetközi terjeszkedés érdekében a tulajdonosok kétéves programot alkottak, amelynek lényege, hogy a cégcsoport különböző cégei fokozatosan jelennek meg az új piacokon, áll a társaság közleményében.

A Capital Group Zrt.-hez tartozó cégek összesített árbevétele 2007-ben újabb rekordot döntött és megközelítette a bruttó egymilliárd forintot. A bevételek több mint felét továbbra is a cégcsoporthoz tartozó pr-ügynökség, a Privy Council Communications biztosította, ám a legdinamikusabban a public affairs munkákat végző GPS Capital árbevétele növekedett, közel 44 százalékkal.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!