TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2009. január 9. 07:54

A 100 millió dolláros beruházás során főleg luxusirodák, valamint kereskedelmi egységek kapnak helyet a volt Tőzsdepalotában, amelyet korhűen felújítanak és korszerűsítenek – tudta meg a Világgazdaság Michael Tippintől, a Tippin Corporation tulajdonos elnök-vezérigazgatójától.

A jelenleg az épületet bérlő MTV-nek július végéig kell teljesen kiköltözni, az ingatlanfejlesztő még addig beadja az összes engedélyt, s reményei szerint 2010 elején már megkezdődhetnek a munkálatok. Így 2012-re egy több tízezer négyzetméteres bérterületű, vegyes funkciójú ingatlant alakíthatnak ki.

A központi fűtőberendezésnek helyet adó csarnokból eltávolítják a szerkezetet, másutt helyezik el, így a csarnokban esetleg egy török fürdőt nyithatnak, amely egyedi vonzerő lehet. A hatalmas pincét kulturális és szórakozóhellyé alakítják, és szeretnének egy fotómúzeumot is.

Az igazi pénztermelő azonban az emeleti szinten kialakítandó A+ osztályú irodaterület lesz. Még nem határozták meg a havi bérleti díjat, valószínűleg 20–25 euró között lesz, számol be a Világgazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.