2009. január 9. 07:54

A 100 millió dolláros beruházás során főleg luxusirodák, valamint kereskedelmi egységek kapnak helyet a volt Tőzsdepalotában, amelyet korhűen felújítanak és korszerűsítenek – tudta meg a Világgazdaság Michael Tippintől, a Tippin Corporation tulajdonos elnök-vezérigazgatójától.

A jelenleg az épületet bérlő MTV-nek július végéig kell teljesen kiköltözni, az ingatlanfejlesztő még addig beadja az összes engedélyt, s reményei szerint 2010 elején már megkezdődhetnek a munkálatok. Így 2012-re egy több tízezer négyzetméteres bérterületű, vegyes funkciójú ingatlant alakíthatnak ki.

A központi fűtőberendezésnek helyet adó csarnokból eltávolítják a szerkezetet, másutt helyezik el, így a csarnokban esetleg egy török fürdőt nyithatnak, amely egyedi vonzerő lehet. A hatalmas pincét kulturális és szórakozóhellyé alakítják, és szeretnének egy fotómúzeumot is.

Az igazi pénztermelő azonban az emeleti szinten kialakítandó A+ osztályú irodaterület lesz. Még nem határozták meg a havi bérleti díjat, valószínűleg 20–25 euró között lesz, számol be a Világgazdaság.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.