1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A 100 millió dolláros beruházás során főleg luxusirodák, valamint kereskedelmi egységek kapnak helyet a volt Tőzsdepalotában, amelyet korhűen felújítanak és korszerűsítenek – tudta meg a Világgazdaság Michael Tippintől, a Tippin Corporation tulajdonos elnök-vezérigazgatójától.

A jelenleg az épületet bérlő MTV-nek július végéig kell teljesen kiköltözni, az ingatlanfejlesztő még addig beadja az összes engedélyt, s reményei szerint 2010 elején már megkezdődhetnek a munkálatok. Így 2012-re egy több tízezer négyzetméteres bérterületű, vegyes funkciójú ingatlant alakíthatnak ki.

A központi fűtőberendezésnek helyet adó csarnokból eltávolítják a szerkezetet, másutt helyezik el, így a csarnokban esetleg egy török fürdőt nyithatnak, amely egyedi vonzerő lehet. A hatalmas pincét kulturális és szórakozóhellyé alakítják, és szeretnének egy fotómúzeumot is.

Az igazi pénztermelő azonban az emeleti szinten kialakítandó A+ osztályú irodaterület lesz. Még nem határozták meg a havi bérleti díjat, valószínűleg 20–25 euró között lesz, számol be a Világgazdaság.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!