1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az idei Logisztikai Kiválóság Díj győztese a HUNGARORAK Kft., míg az "Az év logisztikai menedzsere 2007" győztese Szalma Botond, a Plimsoll Kft. ügyvezető igazgatója lett - közölte a díjat odaítélő Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) hétfőn.

A Logisztikai Kiválóság Díj pályázaton a második a Richter Gedeon Nyrt. lett. A díjakat az MLBKT 15. éves kongresszusának nyitó plenáris ülésén, november 14-én adják át Balatonalmádiban.

A magyar díj győztese jelölhető az ELA, Európai Logisztikai Szövetség (European Logistics Association) évente meghirdetett The European Award for Logistics Excellence díjára, a szakmai kiválóság legmagasabb szintű nemzetközi elismerésére.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!