2011. július 19. 10:10

Kétmilliárd forint keretösszegű közbeszerzési eljárásokat írt ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) állami tulajdonú ingatlanok, és műemlékek helyreállítására.

A közbeszerzési értesítőben két pályázati felhívás jelent meg. Az egyik, félmilliárd forint értékű keretszerződés a Budai várban lévő műemléki ingatlanok építési, veszélyelhárítási és felújítási munkáira, míg a másik, másfél milliárd forint értékű különböző állami tulajdonú ingatlanok helyreállításáról szól, ám ennek összege 50 százalékkal több is lehet.

Mindkét keretszerződést egy évre köti meg az MNV. A részvételi határidő augusztus 24. Az elbírálásnál 70 százalékban a vállalási díjat, 30 százalékban a teljesítési határidőt veszik figyelembe - olvasható a közbeszerzési értesítőben.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.