<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem történtek lépések a meglévő melletti újabb alelnöki posztok létrehozására - közölte pénteken a Magyar Televízió (MTV) kommunikációs osztálya, jelezve egyben: nem kívánják kommentálni az erről megjelent sajtóértesülést.

"A hatályos SZMSZ egy alelnöki pozíciót tartalmaz" - közölték, nemmel felelve arra a kérdésre, történtek-e lépések a szám bővítése érdekében.

Egy internetes portál - a Gazdasági Rádióra hivatkozva - csütörtökön arról számolt be, hogy - a jelenlegi egy, betöltetlen mellé - két újabb alelnöki posztot készül létrehozni az MTV március elején lejáró mandátumú elnöke.

A médium "meg nem erősített hírekre" hivatkozva azt írta: "az MSZP Rangos Katalin (A Szólás szabadsága főszerkesztője), a Fidesz Borókai Gábor (a Heti Válasz főszerkesztője), az SZDSZ pedig Baló György műsorvezető alelnöki kinevezését tudná támogatni".

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.