2008. február 8. 15:44

Nem történtek lépések a meglévő melletti újabb alelnöki posztok létrehozására - közölte pénteken a Magyar Televízió (MTV) kommunikációs osztálya, jelezve egyben: nem kívánják kommentálni az erről megjelent sajtóértesülést.

"A hatályos SZMSZ egy alelnöki pozíciót tartalmaz" - közölték, nemmel felelve arra a kérdésre, történtek-e lépések a szám bővítése érdekében.

Egy internetes portál - a Gazdasági Rádióra hivatkozva - csütörtökön arról számolt be, hogy - a jelenlegi egy, betöltetlen mellé - két újabb alelnöki posztot készül létrehozni az MTV március elején lejáró mandátumú elnöke.

A médium "meg nem erősített hírekre" hivatkozva azt írta: "az MSZP Rangos Katalin (A Szólás szabadsága főszerkesztője), a Fidesz Borókai Gábor (a Heti Válasz főszerkesztője), az SZDSZ pedig Baló György műsorvezető alelnöki kinevezését tudná támogatni".

MTI/Menedzsment Fórum

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!