1p

Nem történtek lépések a meglévő melletti újabb alelnöki posztok létrehozására - közölte pénteken a Magyar Televízió (MTV) kommunikációs osztálya, jelezve egyben: nem kívánják kommentálni az erről megjelent sajtóértesülést.

"A hatályos SZMSZ egy alelnöki pozíciót tartalmaz" - közölték, nemmel felelve arra a kérdésre, történtek-e lépések a szám bővítése érdekében.

Egy internetes portál - a Gazdasági Rádióra hivatkozva - csütörtökön arról számolt be, hogy - a jelenlegi egy, betöltetlen mellé - két újabb alelnöki posztot készül létrehozni az MTV március elején lejáró mandátumú elnöke.

A médium "meg nem erősített hírekre" hivatkozva azt írta: "az MSZP Rangos Katalin (A Szólás szabadsága főszerkesztője), a Fidesz Borókai Gábor (a Heti Válasz főszerkesztője), az SZDSZ pedig Baló György műsorvezető alelnöki kinevezését tudná támogatni".

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!