TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. február 8. 15:44

Nem történtek lépések a meglévő melletti újabb alelnöki posztok létrehozására - közölte pénteken a Magyar Televízió (MTV) kommunikációs osztálya, jelezve egyben: nem kívánják kommentálni az erről megjelent sajtóértesülést.

"A hatályos SZMSZ egy alelnöki pozíciót tartalmaz" - közölték, nemmel felelve arra a kérdésre, történtek-e lépések a szám bővítése érdekében.

Egy internetes portál - a Gazdasági Rádióra hivatkozva - csütörtökön arról számolt be, hogy - a jelenlegi egy, betöltetlen mellé - két újabb alelnöki posztot készül létrehozni az MTV március elején lejáró mandátumú elnöke.

A médium "meg nem erősített hírekre" hivatkozva azt írta: "az MSZP Rangos Katalin (A Szólás szabadsága főszerkesztője), a Fidesz Borókai Gábor (a Heti Válasz főszerkesztője), az SZDSZ pedig Baló György műsorvezető alelnöki kinevezését tudná támogatni".

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.