2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ma délutánig adhatják le pályázatukat a Magyar Televízió (MTV) elnöki székére aspirálók. A jelentkezéshez kitöltendő csomagot hatan vásárolták meg novemberben, kuratóriumi források pedig azt valószínűsítették az MTI-nek, hogy hárman-négyen indulnak végül a versenyben.

Eddig hivatalosan a tisztséget most is betöltő Rudi Zoltán, valamint Hammer Ferenc médiakutató nyilatkozott úgy, hogy megvásárolta a pályázati csomagot, a korábban az MTV-nél és az RTL Klubnál is vezető posztokat betöltő Szabó Stein Imre pedig nem kommentálta az indulásával kapcsolatos sajtóértesüléseket.

Kuratóriumi elnökségi tagok közlése szerint a testület a leadás ideje alatt végig ülésezik, ezt követően pedig átalakul pályázatbontó bizottsággá; így már kora estére kiderülhet, hány pályázat érvényes.

A testület november 5-étől kezdve tette közzé országos politikai napilapokban a pályázati felhívást. A pályamunkákat január 28-án, délelőtt tíztől délután kettőig adhatják le a posztért versenybe szállók. Az indulók személyes meghallgatása február 4-e és 6-a között lesz, míg az elbírálás határideje február 25.

A 2004. március 5-én - négy esztendőre - megválasztott Rudi Zoltán lehet a rendszerváltás óta az első MTV-elnök, aki kitölti hivatali idejét.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!