TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. június 30. 15:54

Tizenheten vették meg a hétfő kora délutáni határidőig a Magyar Televízió (MTV) elnöki pályázatán induláshoz szükséges dokumentációs csomagot - értesült a közmédiumot felügyelő közalapítvány munkatársaitól az MTI; neveket nem hoztak nyilvánosságra.

Az előző, május végén eredménytelenül zárult kör két döntőse, Havasi János, az MTV határon túli szerkesztőségének vezetője és Székely Ferenc újságíró, producer is úgy nyilatkozott, hogy ismét felvette a dokumentációs csomagot.

Kuratóriumi források szerint a köztévét március elejéig elnökként vezető Rudi Zoltán is így tett, ám őt az MTI-nek sem közvetlenül, sem a köztévé kommunikációs irodáján keresztül nem sikerült reagáltatnia az információra.

A hónap elején tette közzé újabb pályázatát a Magyar Televízió (MTV) elnöki posztjára a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöksége, miután pár nappal korábban a jelöltállításnál elakadt a procedúra.

A posztért versenybe szállók szeptember 15-én délelőtt tíz és délután két óra között adhatják le pályamunkájukat, majd október első három napján mutathatják be személyesen is elképzeléseiket a kuratórium elnökségének.

A pályázati procedúra október 14-ig zárul le: addig vagy betöltik a tisztséget, vagy új pályázatot írnak ki arra, ellenkező esetben a kuratóriumi elnökség megbízatása megszűnik, tagjai pedig nem jelölhetőek a következő testületbe.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.