TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Valóság: az MVM állami tulajdonú cég.

Rutinosan vágott vissza a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, amikor a 444.hu a CÖF-CÖKA MVM-es szponzorációjáról érdeklődött.

Most már talán mindenki, és mindenki anyukája is tudja, hogy a kormányközeli, civilnek mondtott CÖF-CÖKA tavaly 508 millió forintot kapott az állami többségi tulajdonban lévő MVM Magyar Villamos Művek Zrt.től, többet, mint amennyit az államtól a legnagyobb ellenzéki pártok kapnak. Az is megvan, hogy ezt a CÖF eredetileg titkolta, majd miután ma ezzel lett tele az internet, elmondták, hogy a támogatásból a "népfelség elvére alapozott civilitika tudományágát" dolgozzák ki, és az általuk megalkotott "táplálkozásbiológiailag korszerű komplettált ételek technológiájával" hakniznak.

Mindehhez az NFM már csak annyit tett hozzá, hogy:

„A MVM Magyar Villamos Művek Zrt. társadalmi felelősségvállalási aktivitását nem közpénzből, hanem saját forrásból fedezi. A kérdéses támogatást is saját hatáskörben nyújtotta. A társaság számos közhasznú tevékenységet támogat, így 2016-ban többek között a Civil Összefogás Közhasznú Alapítványét is.”

Azt nem indokolták meg, hogy az MVM „saját forrása” miért ne lenne közpénz, viszont ezek szerint most megvalósult Bánki Erik legendás ötlete, és a támogató összeg a CÖF-CÖKA-nak való átutalásakor valóban elvesztette közpénz jellegét. Bravúros!

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.