2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-nél lezajlott bevezetési projektet választották Közép-Kelet-Európa legjobb SAP bevezetésévé – adta hírül a szoftvercég.

A nagyvállalati kategória aranydíjasa a vállalatirányítási, és beszerzési rendszerét újította meg az SAP megoldásaival. Segítségével az egész vállalatcsoportra kiterjedő, egységes, átlátható folyamatokat ért el az energetikai szektor számos területén jelenlevő társaság. Az implementáció szakmai partnerei a Fornax SI Kft. és az SAP Hungary Kft. voltak.

Az ötödik éve megrendezett SAP Quality Awards versenyén három cégméretben hirdették ki a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő bevezetéseket a mai, prágai záróünnepségen. A tizennégy országból beérkezett nevezések közül kisvállalati kategóriában egy horvát cégnél lezajlott számlázási megoldás implementációja, a középméretűeknél egy szerb vállalatirányítási projekt kapta meg az aranydíjat. A nagyvállalati szegmensben az MVM Zrt.-t díjazták a legmagasabban. Az ezüstszíntű elismerést e kategóriában a cseh Pénzügyminisztériumban lezajlott SAP bevezetés kapta, melyet a lengyel Procter& Gamble eredménye követett.

Az innovatív projektek között a bolgár székhelyű, nemzetközi játékiparban elismert Euro Games Technology-t is díjazták, mely a mobilitást hívta segítségül üzleti folyamatainak hatékonyabbá tételére.

"A minőség iránti elkötelezettségünk mindent áthat az SAP-nál, hiszen ez szervezetünk egyik alapelve. Szoftvereinkkel ügyfeleink üzletét kívánjuk segíteni. Manapság az üzleti környezet gyors változásának vagyunk szemtanúi. Az SAP felismerte ezt, és olyan lehetőségeket kínálunk, mint a HANA platform, felhő, mobil megoldások. Ezek az új termékek a bevezetés kapcsán is új megközelítést igényelnek. Ezért olyan új, implementációs modelleket teszünk elérhetővé, melyek segítségével ügyfeleink minél hamarabb igénybe vehetik megoldásainkat" - mondta Simon Kaluza, az SAP közép-kelet európai ügyvezető igazgatója.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!