2002. július 15. 14:22

A német Puma sportszer- és ruházati konszern 70 százalékra módosította idei növekedési prognózisát az adó előtti nyereségre, az eddig érvényben tartott 40 százalékos növekedési jóslatról.

A német Puma sportszer- és ruházati konszern 70 százalékra módosította idei növekedési prognózisát az adó előtti nyereségre, az eddig érvényben tartott 40 százalékos növekedési jóslatról. Külső elemzők 98 millió eurós adó előtti nyereséggel számolnak a 2002-es pénzügyi évre, ez 72 százalékos növekedésnek felelne meg a tavalyi 57 millióhoz képest.

Az Adidas konszernnel azonos székhelyű Puma az elmúlt negyedévek során kétszámjegyű növekedési ütemet ért el, a sportos életmódot megcélzó termékei sikerének köszönhetően. A Puma részvényei mintegy 74 százalékkal emelkedtek az év eleje óta. Az amerikai Nike részvényének árfolyama nem sokkal az év eleji szint alatt van.

A Puma részvénye jelenleg az egy részvényre jutó nyereség tizenkétszeresén, az Adidasé a tizenötszörösén forog.


A Puma, a világ harmadik legnagyobb sportszer- és ruházati konszernje július 24-ikén teszi közzé első féléves eredmény beszámolóját.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.