2010. március 11. 08:16

Folyik a munka a Magyar Posta Zrt.-nél, hogy minél előbb megjelenhessen szolgáltatásaival a közép-kelet-európai piacokon, például Romániában, Ukrajnában - írta csütörtöki számában a Világgazdaság.

A lap szerint a terjeszkedést más fejlett nyugat-európai postatársaságokkal együttműködve képzeli el a társaság. Még a 2013-as teljes hazai postai liberalizációig meghatározó regionális szereplővé szeretne válni a Magyar Posta.

Szűts Ildikó, a Magyar Posta vezérigazgatója a Világgazdaságnak azt mondta, hogy mindezen tervek megvalósításához azonban az állam mint tulajdonos jóváhagyása is szükséges.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.