<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

2010 januárja sem hozott gyökeres változást az új autók értékesítési piacának siralmas helyzetén.

A JATO Dynamics legfrissebb forgalomba helyezési adatai szerint a személyautók és a kisha-szonjárművek eladásai ez év januárjában a tavalyi referenciaérték kevesebb mint felét érték el, csupán a 3,5 tonnásnál nagyobb haszonjárművek értékesítése csökkent ennél az ütemnél kisebb mértékben, mégpedig 37 százalékkal.

Noha a személygépkocsi-márkák januári listáját a Ford vezeti a Volkswagen, a Skoda, az Opel, illetve a Toyota előtt, a legkapósabb modellnek a Skoda Octavia bizonyult.

A kishaszonjármű-márkák népszerűségi sorrendjének élén a Ford, a Peugeot, a Volkswagen, illetve a FIAT áll, írja a Világgazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.