TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Volvo Bus Corporation vállalattal kialakított együttműködés keretében beszállítói programot hirdet a Rába Jármű Kft. magyar kis- és közepes vállalatok számára. A Rába és a Volvo februárban aláírt, autóbuszok hazai gyártását célzó megállapodása értelmében a magyar beszállítók versenyképes termékei a magyar piacra készülő autóbuszok mellett a Volvo globális beszállítói rendszerébe is bekerülhetnek - derül ki a cég közleményéből.

A Rába-Volvo megállapodás keretében a piaci igényekhez igazodva, a Rába győri üzemében készülhetnek autóbuszok a hazai igények kielégítésére. A Rába és a Volvo kiemelt célja, hogy a modern technológiával előállított autóbuszok hazai tartalmát fokozatos növelje. A felek megállapodása értelmében a szükséges importbeszerzések értékét hazai termékek vásárlásával kompenzálja a Volvo, ami egyedülálló lehetőséget nyit meg a Rába és beszállítói partnerei előtt.

Torma János, a Rába Jármű Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „A ma meghirdetett beszállítói programmal szeretnénk minél több hazai vállalkozásnak megadni a lehetőséget, hogy termékeiket beépíthessük a tervezett Rába-Volvo autóbuszokba. Az együttműködés üzleti modellje emellett lehetővé teszi, hogy a hazai beszállítók piacképes fejlesztései és termékei világszerte további Volvo gyártmányokba is beépülhessenek, ezáltal bekapcsolódjanak a globális járműipar ellátási láncaiba. A programnak tehát az új munkahelyek teremtése mellett jelentős export–növelő hatása is van. ”

Mohácsi Béla, a Rába Jármű Kft. Autóbusz üzletágának vezetője hozzátette: „Az ipar szinte minden területéről várjuk a potenciális beszállítókat, ha termékeik a járművekbe beépíthetőek. Az egyszerűbb regisztráció érdekében a mai napon elindítunk egy beszállítói oldalt a Rába honlapján. Itt várjuk a beszállítók jelentkezését 2013. június 30-ig. A beérkező anyagokat ezt követően dolgozzuk fel és szándékaink szerint 2013. szeptember közepéig előkészítjük a program következő fázisát.”

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.